logo.png
 
 
 

DAGLEG LEIAR

Då vår daglege leiar skal ta fatt på ei ny utfordring i ein annan bransje, søkjer vi ein ny leiar som kan vere med å løfte Fiskevegn vidare.

Stillingsannonse

COMFISH 2018

Fiskevegn will be attending ComFish 2018, March 22nd - 24th

Please drop by at our booth to discuss freezing/packaging solutions, longline fishing and more!

icefish-awards-2017.jpg

danfish 2017

danfish-logo.png

Fiskevegn will be attending DanFish 2017 in week 41

We will be present as a part of Måløy Maritime Group (MMG) at Stand D-785. 
Please drop by at our Stand to discuss longline fishing, automatic longline systems, rope solutions, vessel planning, waste handling, and more!ICELANDIC FISHERIES EXHIBITION

icefish2017_03839.jpg

Fiskevegn will be attending the Icelandic Fisheries Exhibition in week 37

We will be at Stand F-57 and also as a part of Måløy Maritime Group (MMG) at Stand G-60. 
Please drop by at our Stand to discuss longline fishing, baiting machines, waste-handling solutions, seabird deterrent systems, and more!

COMFISH ALASKA | LOFOTFISHING

Fiskevegn skal delta på både ComFish Alaska og Lofotfishing i uke 13

Stikk innom vår stand for en hyggelig prat om linefiske, egnemaskiner, garnfiske, tauverk, avfallshåndtering og mer!

Cap kersaint

20151229_120819.jpg

Fiskevegn har levert alt av liner sammen med annet utstyr til flaggskipet og det nyeste tilskuddet i Tannfiskflåten ''Cap Kersaint''. Vi takker for tilliten og ønsker ''skitt fiske''. 

''On our new vessel Cap Kersaint, we moved to the 12mm IWX lines with the new ThoughGrip clips and we are very satisfied with this choise'', said Jean-Pierre Kinoo, managing director of Cap Bourbon.

FISKEVEGN TILSLUTTER SEG MÅLØY MARITIME GROUP

2016-05_mmg_members.jpg

Fiskevegn tilslutter seg Maloy Maritime Group (MMG), et industrikonsortium av seksten selskaper fra den maritime industrien i Måløy. MMG representerer servicetilbudet i den maritime industriklyngen rundt Måløy havn.

Måløy har alltid vært en av de travleste havnene i Norge. Geografisk ligger vi midt i den internasjonal anerkjente maritime industriklyngen på nordvestlandet, midt mellom Bergen og Ålesund, og lokalisert rett ved et av de mest produktive havområdene i verden. Store menger villfanget og oppdrettet fisk, samt olje og gass, er blant verdiene som flyter fra denne regionen til markeder verden rundt.

Der har alltid vært en betydelig hjemmeflåte fra Måløy-regionen, samt et stort antall fiske- og offshorefartøy, som besøker Måløy for å levere fangster, hente forsyninger, og ta regelmessig vedlikehold og reparasjoner. Denne basisaktiviteten tillater stabil opprettholdelse av ypperlige prosjektverft som tilbyr kapasitet for større utrustnings- og ombyggingsprosjekter.

Service- og redskapsindustrien i denne klyngen tilbyr fullt tilfang av forsyninger og tjenester for et bredt spekter av prosjekter, fra mindre oppdrag for kystbåter til store offshore- og havgående fiskefartøy. Fiskevegn har ved mange anledninger samarbeidet med norske og internasjonale fiskeriselskaper for å tilby komplette pakker av verftstjenester og oppgraderinger / installasjoner av automatiske lineanlegg, støttet av varer, tjenester og ekspertise som finnes i MMG.

Alle medlemmene i MMG er selvstendige selskaper som arbeider frittstående og uten formelle bindinger til hverandre. Formålet med MMG er gi en felles presentasjon av kapasitetene som tilbys i Måløy for selskaper som vurderer å legge sine prosjekter til denne regionen.

MMG vil representere medlemsselskapene ved ulike messer og tilstelninger de kommende år.

Fiskevegn er medlem i Måløy Maritime Group

personer/vittus.jpg

Fiskevegn - Agentur på Grønnland

Fiskevegn har inngått distribusjons- og serviceavtale med Seafarers Equipment Greenland (SEG) i Nuuk.

Daglig leder Vittus Jeremiassen har 17 års erfaring med metallarbeider i Air Greenland, i tillegg til erfaring fra fiskeri gjennom eierskap og drift av egen båt. SEG tilbyr installasjon, igangsetting og service på Fiskevegn automatiske lineanlegg, samt fiskeredskaper og mannskapsutstyr. 

skjermbilde_toughgrip.png

NYHET! OCEAN-X TOUGHGRIP SVIVELKLIPS

Vi presenterer vår nye Ocean-X ToughGrip Clip.
Større overlapp hindrer svivlene i å kile seg fast.
50% bedre lukking
Forsterket til 200kg toleranse

nyheter
KONTAKT

AS Fiskevegn


Hovedkontor:
N-6717 Flatraket
+47 5785 8400

Ålesund avdeling:
Tonningsgate 27-29
N-6006 Ålesund
+47 7010 1880
   facebook.com/fiskevegn

colto.png

Stolt medlem av
Coalition of Legal Toothfish
Operators (COLTO).


Copyright AS Fiskevegn, alle rettigheter reservert