Vi søker CEO/Daglig leder

Fiskevegn søker daglig leder

CEO til en av markedets mest kjente aktører for profesjonelt utstyr til internasjonalt fiskeri?

Vi søker nå en dyktig leder som er resultatorientert og opptatt av langsiktig utvikling av selskapet.

Hovedoppgave
Lederbehovet vil i stor grad dekkes av en leder som er flink til å motivere og utvikle de ansatte, og ser muligheter til å utvikle produktporteføljen og nye markedsmuligheter.

Ansvarsområder

  • Daglig ledelse av selskap og datterselskaper med resultatansvar for hele virksomheten
  • Utvikling av strategier og handlingsplaner sammen med styret
  • Utvikling og implementering av forbedringsprosesser på tvers av verdikjeden
  • Utvikle organisasjon, systemer og ressurser generelt

Vi ser etter kandidater som er genuint opptatt av mennesker og relasjoner og med godt utviklet kommersiell teft. Kunnskap om, eller interesse for bransjen er viktig da våre produkter er helt sentrale i verdikjeden til internasjonalt profesjonelt fiskeri. I Fiskevegn vil leder få jobbe med et bredt spekter av oppgaver sammen med noen av de beste spesialistene som finnes på fagområdene både internt i selskapet og på leverandør- og kundesiden.

Arbeidssted er Flatraket i Stadt kommune. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi kan tilby en attraktiv lederjobb med konkurransedyktige betingelser i et selskap med sterkt merkenavn og godt omdømme, og med stor frihet til å utvikle selskapet videre sammen med engasjerte eiere.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller en uformell samtale er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere i Yapril AS; Kariann Sandvik mob. 47635720 eller Espen Sundgot mob. 91385786.

Om arbeidsgiveren

Fiskevegn er en global leverandør til maritim industri med hovedkontor på Flatraket i Stadt kommune og salgsavdeling i Ålesund. Omsetningen i 2020 var ca. NOK 110 mill. og bedriften har 47 ansatte. Fiskevegn eier 100% av Best Fishing Gear AS og 50% av Magistr-Fiskevegn Group (MFG Latvia).

Hovedproduktene er redskap og tauverk til fiske og havbruk, samt mekanisk utstyr til lineflåten.

Selskapet har solide røtter i den maritime kompetanseklynga i Nordfjord og Sunnmøre. Fiskevegn er kjent for innovasjon, kundetilpassede produkt av høy kvalitet, leveringsevne, samfunnsengasjement og gode relasjoner til kunder og leverandører. Bedriftskulturen er uhøytidelig, raus, problemløsende og langsiktig tenkende, speila i lojalitet og trivsel i og omkring selskapet. Selskapet har de seinere år levert gode resultater, og vi venter videre vekst og ser store muligheter for å utvikle selskapet videre.


Sektor: Privat

Kategori: Leder

Sted: Pernesvegen 35, 6717 Flatraket

Bransje: Fiskeri og oppdrett,Industri og produksjon

Stillingsfunksjon: Ledelse

Nøkkelord

ledelse, strategi, organisasjonsutvikling