Made in norway

Ledende produsent av linesystem

Fiskevegn er en sentral aktør på den globale arena for linefiske. Som totalleverandør til autoline- og garnflåten yter vi service og gir råd og veiledning innen områder som prosjektutvikling og fiskeriutvikling over hele verden. Vi leverer også utstyr til havbruk og offshore.

Det startet i 1973.

Bedriften startet i det små på den vesle øya Barmen på nøyaktig 62 grader nord i 1968. Siden 1973 har Fiskevegn holdt til på Flatraket i Selje kommune, med Stadhavet som nærmeste nabo. Mange av våre ansatte har lang erfaring fra arbeid om bord i fiskebåter, både i innland og utland.

Fiskevegn history

New Zealand, Alaska og Russland

Fra New Zealand og antarktisk fiske, markedene i Alaska, til levering av liner og kroker til vår nabo, Russland. Fiskevegn har en sterk tilstedeværelse over hele verden.

AS Fiskevegn worldwide presence

En karriere med Fiskevegn

Som en bedrift i et voksende marked er vi hele tiden på utkikk etter de rette medarbeiderne. Vi kan love deg mange spennende utfordringer og et hektisk og godt arbeidsmiljø.

post@fiskevegn.no
AS Fiskevegn

Medlemskap og samarbeid

Fiskevegn jobber i dag med flere industriaktører, myndigheter og NGOer for å eliminere ulovlig fiskeri og jobber for økonomisk levedyktige og bærekraftige løsninger mot tryggere, renere hav.

  • Måløy Maritime Group
  • Colto
  • Eurocord
  • GGGI