logo.png
 
 
 

forskningssamarbeid

Fiskevegn investerer tilsvarende omlag 10% av omsetningen til langsiktige forsknings- og utviklingsaktiviteter, fordelt på to overordnede sektorer;  produksjonsteknologi og produkt-/tjenesteutvikling. I den forbindelse samarbeider vi med forskere og industripartnere over hele verden. Vi har materiell og utstyr som kan gi verdifulle bidrag til marine FoU-prosjekter,

Fiskevegn legger til grunn at vellykket kommersialisering av et nytt produkt eller tjeneste krever utvikling av mange ideer, som vurderes systematisk og forkastes eller tas videre til testing og videreutvikling. Våre nåværende prosjekter spenner fra automatisering av produksjon, via utvikling av nye fiskemetoder som dypvannsrunddorg, til en langsiktig satsing for å utvikle miljøvennlig syntetisk agn for å erstatte forbruks mat som agn.

Faksimilie fra ett av Fiskevegns utviklingsprosjekter, Dypvannsrunddorg. Prosjektet er støttet av Norges Forskningsråd.

Ofte begynner de beste ideene for utvikling av nye produkter og løsninger som forslag fra en kunde. Fiskere, for eksempel, har kunnskap om utprøvde teknikker for å løse alle slags praktiske problemer på sjøen, og de representerer en enorm kunnskapsbase om det marine miljø.

Finne nye måter å utnytte høyoppløselige data for å fange fisk med mindre innsats og med minimal innvirkning på miljøet er et av våre satsingsområder. Kontakt oss for å lære mer om våre FoU-innsats eller for å diskutere et samarbeid.

3D-kart over tradisjonelt viktige fiskeplasser for bunnline nord for de Britiske Øyer, utviklet i samarbeid med erfarne linefisKere.
 
nyheter
KONTAKT

AS Fiskevegn


Hovedkontor:
N-6717 Flatraket
+47 5785 8400

Ålesund avdeling:
Tonningsgate 27-29
N-6006 Ålesund
+47 7010 1880
   facebook.com/fiskevegn

colto.png

Stolt medlem av
Coalition of Legal Toothfish
Operators (COLTO).


Copyright AS Fiskevegn, alle rettigheter reservert