Er du vår nye CEO?

Vi er Fiskevegn – en global aktør av moderne løsninger for bærekraftig fiske! Er du vår nye CEO?

AS Fiskevegn er en global leverandør av linesystem og fiskeredskap til profesjonelt fiskeri som holder til midt i havgapet på nydelige Flatraket i Stad kommune. Vi har 50 års historie og solide røtter i den maritime kompetanseklynga i Nordfjord og Sunnmøre. Med vår bransjeerfaring, målrettet produktutvikling og markedskjenneskap er vi en god samarbeidspartner til våre kunder. Gjennom vårt arbeid har vi fokus på å bidra til en mer bærekraftig verden og vårt motto er at «Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt» for at samfunnet beveger seg i rett retning. For at vi skal komme dit, trenger vi nå en målrettet og samlende CEO som kan være driveren for nyskaping og innovasjon i selskapet!

Din arbeidshverdag:

Som vår nye CEO er mulighetsrommet stort. Du vil bli en del av et solid selskap med et sterkt fundament og lokal forankring. Du vil lede folk som er stolte, engasjerte og faglig dyktige. Her vil du bygge videre på en kultur som er uhøytidelig, problemløsende og som gjenspeiles av lojalitet og trivsel.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for selskapets drift og resultat
  • Utvikle strategi og handlingsplaner
  • Lede ansatte og være pådriver for godt arbeidsmiljø
  • Være innovativ og tenke fremover
  • Bidra kommersielt og knytte relasjoner til selskapets kunder
  • Tett samarbeid med styret for å oppnå selskapets målsetninger

Hvem er du?

Vi ser etter en leder som motiveres av å bygge kultur og oppnå resultater sammen med andre. Du evner å tenke nytt og oppfordrer ansatte til å komme med nye ideer og muligheter. I denne rollen er det viktig å jobbe strukturert og ha gjennomføringsevne for å nå målsetningene selskapet har satt for tiden fremover. For å lykkes i denne rollen har du ledererfaring og kan vise til gode resultater både når det kommer til kulturbygging og måloppnåelse. Du er strategisk og har gjerne god økonomisk forståelse. Relevant utdanning innen f.eks ledelse, økonomi eller organisasjonsutvikling vil være positivt. God evne til å uttrykke deg på engelsk både muntlig og skriftlig.

Vi gleder oss til å se din søknad!

https://www.yapril.com/aktuelle-stillinger/ceo-

Kontakt Yapril:

Veronica Hedman, Management Consultant Yapril AS

400 21 577

veronica.hedman@yapril.no

Bjørn Skjelten, Management Consultant Yapril AS